Награда „Директор на годината – 2022“

На 16 декември 2022 година в Парк-хотел „Москва“, гр. София тържествено бяха наградени номинираните в заключителните етапи на Националните конкурси на СБУ за 2022г. – „Синдикалист на годината“, „Най-добър социален партньор – кмет“, „Най-добър социален партньор – директор“ , „Най-добър социален партньор – началник РУО“, „Най-добър социален партньор – директор на Дирекция „Образование“ “, „Журналист на годината – 2022“.

Наградата „ДИРЕКТОР НА ГОДИНАТА – 2022“ в категория „Най-добър социален партньор – директор“ за област Перник, бе присъдена на госпожа Маргарита Ананиева, директор на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Радомир.

Госпожа Ананиева е директор на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ от 2016 година. Под нейно ръководство училището продължава да утвърждава своя авторитет и стил на работа на „Училище с традиции“. Възпитаници на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ ежегодно участват и се представят отлично на областни и национални състезания, олимпиади по предмети и конкурси в областта на изкуствата и спорта. В работата си непрекъснато се стреми към създаване на благоприятни условия за учене, мотивиране на педагогическите специалисти за високо качество на образование.

Награда „Директор на годината – 2022“
Към началото